طرز تهیه بامیه خانگی ساده و آسان با قیف و تخم مرغ برای داشتن یک افطاری ساده و کم هزینه جزو دستورپختهایی است که همیشه به کارتان میآید. این شیرینی لذیذ همراه با چای داغ برای باز کردن افطاری، همیشه جزو خوراکیهای جدانشدنی ماه رمضان ایرانیهاست. برای درست کردن بامیه خانگی کافی است که یک همزن دستی داشته باشید تا بتوانید بامیهای خوشمزه و ترد مشابه با بامیههای بازاری درست کنید. بسیاری از افراد معتقدند که درست کردن بامیه خانگی، بسیار کمهزینهتر از خرید آن است و از همه مهمتر، هر چقدر که بخواهید، میتوانید بامیه ترد و خوشمزه داشته باشید. در ادامه تجربه نت، فیلم آموزش بامیه خانگی و طرز تهیه شربت بار آن آمده است تا خیلی راحت بتوانید این شیرینی تر و تازه را در آشپزخانه خودتان بپزید.
فیلم طرز تهیه بامیه خانگی ساده
برای درست کردن بامیه خانگی ساده و آسان ابتدا در یک کاسه، آرد، نشاسته ذرت و وانیل را الک کنید و کنار بگذارید. کره و آب را در یک ظرف دیگر روی حرارت بگذارید تا کرهها آب شوند. وقتی که کرهها در آب حل شدند، ترکیب پودری آرد، نشاسته ذرت و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن دستی به طور مرتب مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. این همزدن را تا جایی باید ادامه دهید که آب داخل خمیر، بخار شود. زمانی که آب خمیر از بین رفت، آن را داخل کاسه بریزید و اجازه بدهید تا به دمای محیط برسد. برای این کار، یک پارچه یا سلفون روی کاسه بگذارید. مطابق با طرز تهیه بامیه خانگی آسان نیاز است که از تخم مرغ هم استفاده کنید. پس از اینکه خمیر بامیه به دمای محیط رسید، تخم مرغها را به صورت مرحله به مرحله به آن اضافه کنید و با همزن دستی، ترکیب کنید. حالا مواد بامیه خانگی شما آماده است و برای اینکه پای سفره افطاری بگذارید، باید بامیه را در یک ظرف با روغن داغ سرخ کنید. برای اینکه بامیه خانگی را سرخ کنید، کافی است یک ماسوره بردارید و مواد را در آن بریزید و به هر اندازهای که خواستید، به آن شکل دهید. بامیهها که به خوبی سرخ شدند، آن را در شربت بار بگذارید تا مثل بامیههای بازاری، مزه شیرین داشته باشند.
بعد از آماده کردن بامیههای خانگی طبق دستور پخت، نوبت به تهیه شربت بار است. برای درست کردن آن، ابتدا یک لیوان آب را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، ¼ قاشق چایخوری جوهر لیمو و ۲ لیوان شکر را به آن اضافه کنید و به هیچوجه برای همزدن از قاشق فلزی استفاده نکنید. بهجای استفاده از قاشق فلزی، تابه را بگردانید و تابه را به همان صورت بگذارید روی حرارت بماند تا شکر به خوبی در آن حل شود. بعد از حل شدن شکر، دو قاشق گلاب، کمی زعفران غلیظ شده و یک قاشق گلوکز در تابه بریزید. اگر تصمیم دارید گلوکز را هم بزنید، از قاشق غیرفلزی استفاده کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی حرارت بماند و شربت، غلیظ شود. بعد از اینکه مطمئن شدید غلظت شربت به حد ایدهآل رسیده، آن را بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید تا بامیهها را به آن آغشته کنید.
مواد لازم برای دستور پخت بامیه خانگی آسان و ساده
لیست مواد لازم | میزان لازم |
وانیل |
۱ قاشق چایخوری |
آرد |
1 پیمانه |
نشاسته ذرت |
۳ قاشق غذاخوری |
آب |
۱ پیمانه |
کره |
۵۰ گرم |
تخم مرغ |
۲ عدد |
مواد لازم برای شربت بار بامیه خانگی با گلوکز
لیست مواد لازم | میزان لازم |
وانیل |
۱ قاشق چایخوری |
گلوکز |
۱ قاشق غذاخوری |
گلاب |
۲ قاشق غذاخوری |
زعفران غلیظ شده |
به میزان دلخواه |
آب |
۱ لیوان |
شکر |
۲ لیوان |
جوهر لیمو |
¼ قاشق چایخوری |
مرحله اول طرز تهیه بامیه خانگی ساده: آمادهکردن شربتبار
برای تهیه شربت بار بامیه، ابتدا آب را با شکر، جوهر لیمو و گلوکز در تابه ریخته و بدون هم زدن با قاشق فلزی، روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود. سپس گلاب و زعفران غلیظ شده را اضافه کرده و با قاشق غیرفلزی هم بزنید. اجازه دهید شربت به مدت ۲۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا غلیظ شود. پس از رسیدن به غلظت مطلوب، تابه را از روی حرارت برداشته و شربت بار را در ظرفی مناسب بریزید تا خنک شود.
مرحله دوم طرز تهیه بامیه خانگی آسان: ترکیب مواد پودری
آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و دو بار الک کنید تا کاملاً یکدست شوند. وانیل را به مخلوط آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم تهیه بامیه خانگی ساده: درست کردن خمیر بامیه
برای پخت بامیه خانگی خوشمزه، آب و کره را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا کره ذوب شده و آب به جوش آید. مخلوط آرد را یکباره به قابلمه اضافه کنید و با قاشق چوبی به سرعت هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود و خمیر به اصطلاح داغ زده شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و خمیر را کنار بگذارید تا همدمای محیط شود.
مرحله چهارم آموزش بامیه خانگی آسان: اضافه کردن تخم مرغها
تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر اضافه کنید و با همزن برقی یا قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. دقت کنید که خمیر نباید خیلی داغ باشد تا تخم مرغ ها در آن پخته نشوند.
مرحله پنجم طرز تهیه بامیه خانگی ساده: سرخ کردن بامیهها


خمیر بامیه را در قیف با ماسوره کنگره دار بریزید. روغن سرخ کردنی را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. بامیهها را با فشار قیف به اندازه دلخواه در روغن داغ بریزید و مرتب هم بزنید تا به طور یکنواخت سرخ و طلایی شوند. بامیههای سرخ شده را از روغن خارج کنید و بلافاصله در شربت بار خنک شده بریزید. بامیههای خانگی را چند دقیقه در شربت بار نگه دارید تا شربت به خوبی جذب شود. سپس بامیه ها را از شربت خارج کرده و در ظرف سرو بچینید.
۵ نکتهای که باعث میشود دستتان را هم حین میل کردن شیرینی بامیه، بخورید!
- برای درست کردن بامیه خانگی ساده، آسان و خوشمزه، شربت بار باید غلیظ و خنک باشد. شربت رقیق باعث نرم شدن بامیهها و شربت خیلی غلیظ باعث سفت شدن آنها میشود.
- خمیر بامیه را به اندازه کافی روی حرارت تفت دهید تا آب اضافی آن تبخیر و خمیر به اصطلاح داغ زده شود. این کار باعث ترد شدن بامیهها میشود.
- تخممرغها را به صورت تک تک به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود؛ زیرا اضافه کردن یکباره تخممرغها باعث شل شدن خمیر میشود.
- بامیهها را در روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کنید تا به طور یکنواخت طلایی شوند؛ چون سرخ کردن در روغن سرد باعث خمیر شدن بامیهها میشود.
- بلافاصله بعد از سرخ شدن، بامیهها را در شربت بار خنک قرار دهید تا شربت به خوبی جذب بامیهها شود.
منبع: طرز تهیه بامیه خانگی ساده و آسان
:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0